Blog

Gyors kontyok és fonások:
Egy laza konty vagy fonás mindig sikkes választás. Használj kényelmes hajgumikat vagy hajcsatokat, amelyekkel pillanatok alatt elkészülhetsz. Kipróbálhatsz laza kontyokat a hátul, vagy oldalra húzott fonatokat is.

Engedjük meg a gyerekeknek, hogy kifejezzék egyediségüket a választott frizurával. Az egyedi stílusok nemcsak divatosak, hanem az arcformájukhoz is passzolnak. És bizony apró koruk ellenére is van mar saját elképzelésük.
Ne kifejezetten csak a praktikum legyen a cél.

Az első benyomás mindig meghatározó, amikor vendégként érkezel egy fodrász szalonba. A látogatásod sikeres és kellemes élményének érdekében néhány alapvető etikett szabályra érdemes odafigyelni. Ebben a cikkben körbejárjuk, hogyan kell viselkedni fodrásznál vendégként, különféle szempontokat megvilágítva.

Kihívások és Megoldások:
A hideg, száraz téli időszak kihívásokat jelenthet a hajhidratálás terén. Használjunk mélyhidratáló sampont és kondicionálót, valamint hajolajokat, hogy megelőzzük a kiszáradást és a statikus elektromosságot. Egy kényeztető hajpakolás is segíthet visszaadni a haj nedvességtartalmát.